Bedrijfskleding > Over ons

Over ons

101 Bedrijfskleding is een 100% dochteronderneming van dalmcommunicatie. Wij zijn leverancier van alle gerenommeerde kwaliteitsmerken. U kunt bij ons terecht voor een brede collectie aan bedrijfs- werk- en veiligheidskleding met uitgebreide mogelijkheden voor bedrukking.

Het team 101 Bedrijfskleding staat klaar voor grote en kleine bedrijven die verschillende activiteiten ontplooien. Juist door deze diversiteit in de afzet beschikt 101 Bedrijfskleding over een brede kennis van de markt. Dit zorgt voor een hoge mate van profesionaliteit, snelle en kostenbesparende orderafhandeling.

Heeft u nog vragen over ons bedrijf, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie onze contactgegevens.

Visie & Missie van 101 Bedrijfskleding

Visie:

De strategisch partner zijn op het gebied van levering van bedrijfs-, veiligheid- en werkkleding. Klantpartnerschap creë²¥n waarin wij een langdurige partner in business zijn voor onze relaties, voor een periode van minstens 5 tot 10 jaar.

Onze klantgerichte en marketinggericht beleid, alsmede onze hoge servicegraad, zullen leiden tot een autonome ontwikkeling van omzet en winst.

Missie:

Wij zijn een stijlvolle en betrouwbare zakenpartner met de hoogst mogelijke servicegraad, tegen zo laag mogelijk kosten. Onze persoonlijke service wordt zorgvuldig afgestemd op de belangen, behoeften en wensen van de klant.

Onze medewerkers hebben gevoel voor detail, werken met emotie, tonen persoonlijke aandacht, en garanderen snelle en goede service. Wij zijn alerter, sneller en flexibeler dan de meeste van onze collega's in Nederland.

Met ons enthousiasme en onze pro-actieve aanpak willen wij bereiken dat relaties langdurig en op plezierige wijze met ons zaken zullen blijven doen. Onze bedrijfscultuur is onderscheidend en wordt gekenmerkt door openheid, enthousiasme, creativiteit, constante kwaliteit, zorg voor details en verwantschap met onze klanten en leveranciers.