havep


Datum: 22:27 02-08-2010

HaVeP Workwear/Protective wear


Wij geven onze relaties de zekerheid van het zakendoen met een ervaren en sterke leverancier. HaVeP Workwear / Protective wear heeft aanzien en wij geven onze klanten aanzien. Als producent en leverancier geven wij antwoord op de klantenvraag en maken het u gemakkelijk uw mensen tevreden te stellen. Al meer dan 144 jaar bewijst HaVeP dat een investering in onze bedrijfskleding zichzelf terugverdient.

Havep bedrijfskleding 

Een professionele partner, uw voordelen

De strenge eisen die overheid, opdracht- en werkgevers stellen, vertaalt HaVeP in bedrijfskleding die uw werknemers optimale bescherming biedt. Wij versterken uw bedrijfsimago door uw werknemers te voorzien van herkenbare en representatieve kleding.

Op het gebied van kwaliteit, bescherming en veiligheid voldoen onze producten aan de hoge eisen die u en wij hieraan stellen. Daarnaast bieden wij oplossingen die variëren van praktisch comfort met doordachte functionaliteit tot kleding die uw huisstijl uitdraagt.

Betrouwbare partner

Door onze jarenlange kennis en ervaring zijn wij voor u ook een solide en betrouwbare partner. Onze hoge voorraadpositie en ons professionele distributienetwerk van wederverkopers staan borg voor prima verkrijgbaarheid en snelle leveringen. De bewezen constante kwaliteit van onze kleding zorgt voor een lange levensduur.

Neem daarbij onze service en goede prijs-kwaliteitverhouding, dat maakt van HaVeP Workwear/Protective wear een prima investering voor zowel uw werknemers als onderneming.

Het tegemoet komen aan uw persoonlijke wensen en verwachtingen is de dagelijkse uitdaging voor onze totale organisatie.

HaVeP  &  arbeidsomstandigheden

Het moederbedrijf van HaVeP, Van Puijenbroek Textiel, is als een van de eerste textielbedrijven in Nederland deelnemer van Fair Wear Foundation (FWF). FWF streeft  naar goede arbeidsomstandigheden in de kledingproductie. Deelname aan FWF betekent dat Van Puijenbroek Textiel zich inzet voor goede arbeidsomstandigheden in fabrieken waar zij kleding laten produceren. Dit doet Van Puijenbroek Textiel volgens de FWF werkwijze.

De belangrijkste spil van de samenwerking is de Gedragscode die door FWF is ontwikkeld. Deelnemende bedrijven onderschrijven deze Gedragscode en zetten zich actief, effectief en planmatig in, om de arbeidsomstandigheden bij hun producenten te controleren en waar nodig duurzaam te verbeteren. FWF controleert of dit daadwerkelijk gebeurt.