Borduren bedrijfskleding


Datum: 22:13 02-08-2010

Borduren bedrijfskleding

Borduren is de duurzame oplossing voor uw logo op de werkkleding. 101 bedrijfskleding kan uw werkkleding zeer voordelig borduren. Of het nu gaat om het borduren van t-shirts, sweaters, poloshirts, jassen of andere kleding, bij ons heeft u altijd een goed eindresultaat. Kijk daarom eens gerust rond op de bedrijfskleding website en bekijk hoe wij ook uw werkkleding en bedrijfskleding kunnen borduren.impressie van de borduurmachines


Als u besluit alleen tekst te laten borduren op uw kleding dan verzoeken wij u deze tekst door te geven alsmede het lettertype waarin u dit wenst.

 

Voordelen borduren bedrijfskleding:

- proffesionele uitstraling
- Kwalitaief de beste oplossing en zeer duurzaam
- Doordat wij uitsluitend gebruik maken van polyester borduurgarens verkleurd en krimpt de borduring niet tijdens het wassen of in de dorger. Bovendien geeft een borduring een mooie exclusieve uitstraling.

Nadelen borduren bedrijfskleding

- kledingstukken van een dunnere stofkwlaiteit zijn minder geschikt om te borduren. De borduring gaat dan makkelijk trekken.
- kleine details of zeer kleine letters zijn niet goed leesbaar te borduren

Wat moet u aanleveren voor borduringen:

Uw logo per e-mail wij kunnen elk bestand voor u drukken of borduren. Maar als u een .eps of .pdf bestand heeft dan is dit het meest geschikt. Andere formaten (bijv. .jpg .bpm ) kunnen wij voor u op de studio bewerken.

Borduurkaart:

Logo:
Van het bestand dat u aangeleverd heeft wordt een borduurkaart gemaakt. Dit is een computerprogramma dat de borduurmachine aanstuurt om op de juiste plaats en in de juiste kleur borduursteken te zetten om zo uw logo te borduren. Deze borduurkaart bewaren wij voor nabestellingen en worden slechts éénmalig in rekening gebracht.

Onze borduursoftware bevat een groot aantal lettertypes. Indien u alleen tekst op de werkkleding wenst te laten borduren en u kiest uit één van onze standaardlettertypes dan kunnen wij hier een vereenvoudigde borduurkaart van maken.

In onze borduurstudio beschikken wij over meerdere borduurmachine-straten waardoor wij in staat zijn om grote orders snel te verwerken.