Bedrijfskleding > Kleding bedrukken

Bedrijfskleding laten bedrukken?

Wij kunnen de kleding voorzien van uw bedrijfsnaam en/of logo (branding). Voor het bedrukken maken wij gebruik van de allernieuwste technieken. Een aantal van deze drukmogelijkheden zijn:

Zeefdruk & Borduren van bedrijfskleding

Na het maken van de film wordt een sjabloon, het zeefraam, belicht. Op de plaats van het beeldmerk gaat de zeef open. Het te bedrukken product wordt aangelegd onder het zeefraam, waarna met behulp van een rakel de inkt door de zeef op het product wordt aangebracht. Ook fullcolourdruk behoort tot de mogelijkheden. Voor textiel kan zelfs tot 14 kleuren worden gezeefdrukt. Toepassing: textiel, paraplu's, sporttassen en vlakke kunststof producten als aanstekers en koelkastmagneten.

Om een luxe en exlusieve uitstraling te creeeren, kunt u bij ons uw kleding laten borduren. Het product wordt bij deze methode voorzien van
 

DTP (desktoppublishing) afdeling bedrijfskleding

Wij beschikken over een eigen DTP (desktop publishing) afdeling. Het aanleveren van het materiaal kan op diverse manieren, via e-mail of per post. Het bestand kan gemaild worden naar info@101bedrijfskleding.nl. Het logo kan ook opgeslagen worden op diskette of cd-rom.

Het digitale bestand moet opgemaakt zijn in het volgende programma:

  • Illustrator versie 11 of lager- ai of EPS. Graag opslaan met lettercontouren, voor de PC. Voor zover het mogelijk is vermelden welke PMS-kleurnummers en lettertypen zijn gebruikt.
  • Een Photoshop document aanleveren is alleen mogelijk wanneer het een transfer bedrukking betreft. (dit zijn .psd-bestanden)
  • JPEG, TIFF etc. zijn in sommige gevallen niet bruikbaar, het is dan mogelijk dit bestand door onze DTP afdeling te laten opmaken. Er worden dan, in overleg, kosten in rekening gebracht.